Over ons

Wat is the Green Office ROCvAF?

Start your impact journey at school!

Bij The Green Office draait het allemaal om duurzaamheid. Als onderdeel van het ROC van Amsterdam – Flevoland streven zij ernaar om deze missie in alle facetten van de organisatie te laten doordringen. Hun doelgroep bestaat niet alleen uit studenten en docenten, maar ook uit gebouwbeheerders, opleidingsmanagers, ondersteunend personeel, beleidsmakers en de directies van de colleges. Daarnaast denken en schrijven ze mee aan beleidsadviezen voor de Raad van Bestuur en werken nauw samen met de studentenraden. 

Het werk van The Green Office ROCvAF beperkt zich echter niet tot interne communicatie. Ze creĆ«ren content die buiten de organisatie bekendheid krijgt, via social media-kanalen, services, bewustwordingscampagnes, meet-ups, lesmodules en meer. Om dit alles te realiseren, werken ze aan diverse projecten met interne en externe opdrachtgevers en krijgen studenten begeleiding van coaches, experts en partners uit het bedrijfsleven. 

Binnen The Green Office zijn er verschillende afdelingen die nauw met elkaar samenwerken om deze projecten te realiseren. Zo zijn er stagiaires werkzaam van de opleidingen Mediavormgeving/Media Redactie, Marketing en Communicatie en Evenementenorganisatie. Ze werken samen met de Green Offices van het MRA (HvA, VU, UvA en AUC) aan projecten zoals The Sustainable Career Event en Global Goals Jam. 

Wil je meer informatie over The Green Office of heb je interesse in een van onze workshops? Stuur een mailtje naar greenoffice@rocva.nl


Meet the Green Office ROCvAF team