World Kindness Day

World Kindness Day staat in het teken van vriendelijk zijn voor een ander. Deze dag proberen we goede daden te verrichten en wat liever voor elkaar te zijn.

op 13 november 2021 is het World Kindness Day (Wereld Vriendelijkheidsdag). Deze dag wordt sinds 1998 jaarlijks gevierd.

Wat is World Kindness Day?

World Kindness Day staat in het teken van vriendelijk zijn voor een ander. Deze dag proberen we goede daden te verrichten en wat liever voor elkaar te zijn. We kijken hierbij niet naar bijvoorbeeld geloofsovertuiging, ras, geslacht of cultuur. Hopelijk staan we bij deze dag stil dat liefdadigheid ons met zijn alle beter kan verbinden.

Wat kan ik doen?

Lief zijn of iets doen voor een ander kun je groots aanpakken, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Je bent al bewust met deze dag bezig als je bijvoorbeeld: een kaartje voor een dierbare schrijft, iemand een compliment geeft, een bosje bloemen voor je oma kopen of je moeder bedanken voor het lekkere eten dat ze gekookt heeft. Liefdadigheid kan je dus op vele verschillende manieren naar elkaar uiten en niks is fout.

Wees lief voor elkaar!

Wil je meer weten over World Kindness Day, of heb je een andere vraag? Stuur ons dan een berichtje via Instagram @grof_zuid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *