Vegan Bake Day

Graag willen wij in het teken van World Vegan Day een leuke activiteit op school aanbieden.

1 november was het jaarlijkse World Vegan Day. Dit is een dag die door veganisten over de hele wereld gevierd wordt. Ben je benieuwd naar welke leuke activiteit Grof Zuid op de planning heeft? Of zou je graag wat meer willen weten over deze dag? Lees dan vooral verder!

Waarom vegan?

Vegan zijn is een lifestyle die je tegenwoordig steeds vaker tegenkomt. Niet alleen mensen kiezen ervoor vegan te zijn, maar ook sommige bedrijven zijn vegan. Zo heb je bijvoorbeeld vegan boeken, makeup en kleding.

Echter is vegan zijn niet alleen een moderne lifestyle. Mensen kunnen er door verschillende redenen voor kiezen om vegan te zijn. Zo zijn er mensen die het niet eens zijn met de omstandigheden waaronder dieren moeten leven, zodat wij deze vervolgens op kunnen eten. Andere mensen kiezen ervoor vegan te zijn omdat zij vinden dat er bij de productie van vlees veel grondstoffen verbruikt worden die schadelijk zijn voor het milieu. En weer andere mensen kiezen ervoor vegan te zijn vanwege gezondheidsredenen.

Vegan Bake Day op het ROC van Amsterdam College Zuid.

Graag willen wij in het teken van World Vegan Day een leuke activiteit op school aanbieden. En daarom staat de crew van Grof Zuid op woensdag 24 november klaar met zelfgemaakt vegan gebak. Wij willen jullie graag laten zien dat vegan eten lekker is en dat het niet perse saai hoeft te zijn.

Komen jullie ook?

Wil je meer weten over de vegan lifestyle, of heb je een andere vraag? Stuur ons dan een berichtje via Instagram @grof_zuid. Of stuur een mailtje naar a.deklerkmorrice@rocva.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *